Pet som ribolov Prijedlozi

Som ribolov je djelatnost koja se širi više svaki god. To je nevjerojatno riba ponuda za susret koji nikada nećete zaboraviti. Kada strategija vaš sljedeći ribolov putovanje ćete želite vidjeti ako ima soma dostupne u regiji koju će biti idući u. Prolazeći up je priliku da riba som može biti nešto što ćete požaliti kasnije. Ribiči svih dobi mogu uživati ​​u susret som ribolov. Ako ste u potrazi da se u ribarskom soma nema boljeg vremena nego sada.

Prva stvar koju zahtijevaju su jaki kuke. Kuke treba izoštriti da kuka som. Mnogi ribolovci će izoštriti svoje kuke ispravne iz paket aranžman i svaki put su ribe. Dosadne kuke može značiti razliku od hvatanja ribe kako bi ga izgubiti. Nježno koristiti kukasti datoteku učiniti na 3 strane kuka. Krug kuke rade fantastično za soma ribolov. Ako ste ribolov za manje veličine som, deset funta test linija će učiniti sasvim u redu. Ako ste ribolov za velike mačke, možda ćete trebati 20 do trideset funta test liniju.

U brojnim dijelovima zemlje, rano proljeće pokazuje visoku vodu. I zbog kiše ili trčanje-off, viša pitke vode može napraviti trouth ribolov puno teže. Fantastičan savjet je da koristite dulje ribički štap. Ja osobno koristiti šest noga šest inčni ultra blagi štap za ribolov u visokom pitke vode, dok je u normalnim uvjetima pitke vode koristim šipku 5 stopala. Korištenje duže štap ima tendenciju da “osjeća” vaš mamac i donji mnogo lakše.

Najbitnijih faktora u obzir pri odabiru mamac je shvatiti veličinu soma želite uhvatiti i temperature pitke vode jezera. Pravilo je da koristite smanji-mamac za najboljem sreće u kasnu zimu i proljeće. Cut mamac izbora je skuša i treba koristiti kada temperatura pitke vode je manje od 60 stupnjeva. Som obično se hrane minnows i rakova koji umiru tijekom zime i tonu na bazi. Mamac miris je važno upravo ovdje, Riba u dubljim dijelovima jezera zatim promijenite svoje pokušaje plitke vode poslije. Plitko pitke vode zagrijava brže i uvlači u som u obližnjem obalne crte.

Ne biste vjerovali da puno o dimenziji linije štapa, jer sljedeći redak vodiči raditi s većinom šipke. Koristeći značajne težine moglo podijeliti manje šipke, tako da bi bili sigurni da imaju nešto jače. Pokušajte koristiti sporiji lijevanje prijedlog staviti u manju količinu napora uz šipku.

Shoreline ribolov može se obavljati ako imate šipku i sposobnost da se baci dovoljno daleko van u dubokim vodama. To nije najbolji način da se riba ovo jezero, ali to može biti učinjeno s pravom opremom i moć na svom komponente. Vi ćete želite čizme za vodu i neke lagane potvrdni liniju, što bi moglo podijeliti tijekom borbe za odmotavanje u velikom mačka.

Nekoliko Munnar točke interesa nalaze se na periferiji. Nemojte zanemariti istražiti netaknute mjesta od interesa. Na udaljenosti od samo 8 km od Munnar, tu je ipak dodatni fascinacija nazivom “Athukad Falls”. To je smiren bijela pitke vode potok, koji se pretvara u urliče izliti tijekom srpnja-kolovoza, vrhunac mjeseci monsuna. Vi bi također trebali vidjeti Mattupetty, dobro svidio po izuzetno specijaliziranih Indo-švicarski stočne farme i državnih plantažama sandala na Marayoor.