Pike mami i štuka taktika

Korištenje led ribolov Šablone su ražnja jigs postaje jedan od mojih favorita. Smatram ove Pike mami izuzetno učinkovita i može se koristiti u bilo koje doba godine. Ja ih koristiti s ledom ribolov, s brodom ribolov, pa čak i bacanja iz zemlje s štap za ribolov. Način na koji su izgradili bi ih premjestiti vrlo energičan i plijen poput, i štuka čini se da ih obožavaju, dok su zapeli. Najučinkovitiji šablona ribolova kad jigging od mog broda, kada je slobodno plove nad dobrim lovišta. Na taj način mogu loviti preko velikog područja i često prolaze velikim teritorijalnim kopljima. Ova tehnika je vrlo tiha i ne otjerati ribu kad brod prolazi jer nema motora se ide, čak i kad su dubine su mali. Pretpostavljam da Pikes vjerujem brod može biti dnevnik ili bilo ni opasan predmet.

Add-ons će ovisiti o vrsti spremnika imate. Oni će također ovisiti o vrsti ribe koju su održavanje. Dakle, imaš morske ribe ili jegulja ribolov? Postoje mnogi čišćenje pomagala i dodaci dostupni na tržištu, ali bi trebao biti u poziciji da bira se prave.

To nipošto boli pokušati s velikim početnim mami. Ako, ipak, tvoje skupe Rapalas i druge mami jednostavno ne obavljaju posao, nemojte ga spakirati i krenuti vodu za taj dan. Pokušaj ističući da je iskorištena i zapuštenu glavnu matrica i dati mu pokušaj. Vi svibanj otkrijete da li ste korištenje mami kao izravna jigs uloviti druge ribe, što će stvarno završiti s štuka na svom kuka i rad s pakao od borbe.

Pizdun mamac je izuzetno učinkovit za štuke i to će povećati svoju Pike ribolov na veću razinu – uvjereni! Uz oštre mamac možete loviti u bilo kojoj dubini vode, da li ili ne plitko, duboko ili između. Ribolov s njim često će dovesti do teških napada i veličanstvene borbe.

Jezero Loramie: crappies su sve više mjesta. Većina su male, ali dosta su uhvaćeni. Riba s bankarskim ustanovama ili u čamcu u blizini obale s minnows ili malim Twisters. Bluegills su na krevetima, udaranje waxworms i redworms. Bas su pomoću crankbaits, Twisters i plastike uz obalu. Som su udaranje pijetao jetru i nightcrawlers.

Jedan od razloga da smuđ se ne smatraju izuzetno sportski ribe je da su kasete da nisu dobri borci. No, što je s drugim manjim ribama, koristite svjetlije štapove i role mogu pomoći kako bi se ribolov puno više zabave. Koristeći manje veličine linije, mami i kuke je bitna smuđ ribolov sugestija što manje ponude su teže za ribe vidjeti.

Pike je čista predator, ali je vrlo različit od lososa koji je samo predator, kao dobro. Oba ova dva predatora hraniti samo na druge ribe, ali oni koriste različite tehnike.

U Ontariju svaki nositelj licence dopušteno pedeset smuđa, što je više nego dovoljno za uživanje u velike degustacija filete. Jedan ili dva nastupa je dovoljno za mene, jer se ništa ne sklonosti mnogo bolje nego “svježe” duboko pržena smuđa filete kao apposed na smrznutim filetima. Za mene, nakon što je zamrznuta to jednostavno ne stil točno isti ne čine razliku kako biste ga kuhati. Zašto održavanje Perch zamrznuti kad može ostati u vodi točno gdje se može umnožiti za nas da cijenimo sve više i opet jednom.