Savjeti za catfishing u Teksasu

Som ribolov je aktivnost koja se sve više svake godine. Ove nevjerojatna riba ponuda za susret da nikada nećete zanemariti. Kada strategija vaš sljedeći ribolov putovanje ćete želite vidjeti ako ima soma dostupni u području krenete se ide. Prolazeći up je priliku da se riba som može biti neka stvar koju ćete požaliti kasnije. Ribiči svih dobi mogu uživati ​​u susret som ribolov. Ako ste u potrazi da se u ribarskom soma nema puno bolja vremena nego sada.

Možda najvažniji dio Bullhead soma ribolovne opreme je udobna stolica. Isporuka uz sklopivog stolca i dobiti udoban blizini vašeg stup. Ako ste na dobrom mjestu, čekati ne treba biti dugotrajan i uskoro ćete imati Stringer pun bullheads da se kući.

Zbog loše vidljivosti, ribolov na večeri moglo biti štetno. Ovisno o tome kako upoznati ste s vodama vaš ribolov, navečer trouth ribolov može biti teško. Kad ribolov novi pitke vode, pobrinite se da ste je dobio sve svoje opremu u postići, kao što su svjetiljke i druge resurse koji će vam pomoći vidjeti točno gdje idete.

Ne biste vjerovali da puno o veličini linije štapa, jer sljedeći redak vodiči funkcionira s većinom šipke. Korištenje značajne težine mogao slomiti manje šipke, tako da sigurno imaju jači 1. pokušati iskoristiti sporiji lijevanje prijedlog staviti manju količinu pritiska duž štapića.

Jezero Hesperia redovito opskrbljena s ribom kao što su som. Možete loviti između pojedinih sati i vratiti se opet svaki dan, ako želite. Iako sati izmijeniti s vremena na vrijeme, postoje 3 ribolovna razdoblja za odabir.

Još jedan aspekt ovdje je koliko dugo ste bili u društvu. Dobro je da pomogne malo ručno uslugu samo početak, ali općenito duže usluga je u regiji, bolje će znati svoje trke. Te tvrtke koje imaju postavljen prisutnost u određenom području su vrste koje želite odabrati.

Možda ćete morati poslati 20 ili više e-mail poruke svojim potencijalnim kupcima prije nego što dobijete rezultate. Što vam je potrebno imati na umu je biti uporan i provjerite da li dati vrijedan svaki usamljeni put. Nakon što ste dobili svoj početni prodaju, naći ćete da je to stvarno gradi svoje samopouzdanje, a dobili ste super uzbuđen da se na obavljanje nekih od isti.